Despre noi

Eva Build reprezintă elita în domeniul Project Managementului de Construcții din Romania. Cu o echipă compactă de profesioniști meticulos selectați, ne mândrim cu faptul că fiecare membru al echipei noastre se numără printre cei mai buni în domeniul său. În vremuri când majoritatea vorbesc despre expansiune și creștere nesfârșită, noi credem că în serviciile de Management, expansiunea poate dilua esența profesionalismului. Prin urmare, Eva Build își dorește să rămână în continuare emblema excelentei, asemănătoare cu ce reprezintă Rolls Royce în industria auto.

Alegerea noastră de a colabora exclusiv cu un număr select de dezvoltatori din piață nu este doar o afirmație a calității noastre, ci și a dedicării noastre pentru fiecare proiect pe care îl preluăm.

Într-o lume în care calitatea conteaza, Eva Build persistă ca simbol al excelenței. Lucrând cu noi, clienții noștri înțeleg rapid că această excelentă vine cu un preț, dar și cu o garanție a perfecțiunii și preciziei în fiecare etapă a procesului.

Diferența dintre a visa la excelență și a o trăi este adesea determinată de parteneriatele pe care le alegem. Eva Build este alegerea celor care își permit să trăiască excelența.

Întrebarea este: Tu ești pregătit de excelență?

Current Services

Management de proiect

Managementul amenajării

Managementul costurilor

Servicii de expertiză

Servicii de consultanță

Servicii de proiectare

Autorizare

Executarea Lucrarilor

Control de Calitate

Our Partners

We become part of the buildings we handle and team up with our Client, turning their success into our philosophy.

Here’s what our customer experienced

EVA BUILD ne-a demonstrat ce înseamnă calitate, atât în serviciile de management prestate cât și în livrarea produsului final. Proiectele au ieșit exact cum ne-am dorit și chiar dacă sună clișeic, compania a dat dovadă de un maxim de profesionalism. Recomand cu toată încrederea EVA BUILD! 

Andrei Diaconescu

One United Properties

În construcții există multe bătăi de cap date de piață, angajați și colaboratori. Însă asociera cu EVA BUILD nu a fost una dintre ele, fiind o gură de oxigen mult așteptată. Compania a reușit să managerieze un proiect de dezvoltare complex, dând dovadă de profesionalism, respectarea angajamentelor, capacitate de rezolvare a problemelor și o comunicare proactivă, fiind probabil cea mai rară și esențială calitate în industria construcțiilor. 

Colaborarea cu EVA BUILD a fost mai mult decât un parteneriat de success. Pentru noi a reprezentat un exemplu de cum se face management și o încurajare că lucrurile se pot face la un nivel profesional ridicat și în Romania! 

Cristina Capitanu

Lemon Interior Design

Contact Us

For more details contact us below. We are here to help you with any problem you encounter.

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal