One Lake Club II

Proiectat ca un club rezidențial, One Lake Club oferă apartamente cu design contemporan și numeroase facilități integrate, redesenând stilul de viață urban în apropierea naturii. Comunitatea de rezidenți se bucură de o serie de servicii oferite în cadrul dezvoltării, precum sală de sport, spa și piscină semiolimpică cu deschidere la lac, apartamente cu grădini și spații comerciale la parter, penthouse-uri moderne cu priveliști spectaculoase asupra lacului, precum și un parc cu locuri de joacă și spații de relaxare cu o suprafață de peste 7.000 de metri pătrați.

One Lake Club include unități rezidențiale cu un design modern și grădini la parter cu acces direct la parc. Diversitatea include atât apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cât și penthouse-uri generoase cu priveliști spectaculoase asupra lacului sau apartamente cu grădini private.

Localizat chiar pe malul Lacului Tei, One Lake Club se bucură de o poziție excelentă, cu acces rapid la Șos. Fabrica de Glucoză, mijloace de transport în comun, zone comerciale active, precum și acces rapid spre Aeroportul Otopeni și autostrada A3 București-Ploiești. De asemenea, în vecinătatea dezvoltării există o gamă largă de restaurante, hoteluri și clădiri de birouri.

Urmărim revitalizarea zonelor cu potențial crescut , destinate să găzduiască noi comunități de oameni.