One Gallery

Cu mare plăcere vă oferim informații despre imresionantul proiect One Gallery, unde Eva Build pune la dispozitie servicii de Construction Management.

În cadrul proiectului One Gallery, Eva Build lucrează îndeaproape cu echipa One United Properties pentru a asigura o abordare integrată, de la concepția proiectului până la finalizarea sa. Hala Ford este transformată într-un spațiu multifuncțional, cu o suprafață totală de aproximativ 20.000 de metri pătrați, care va integra zone de birouri, retail, evenimente și cultură.

Proiectul atrage atenția presei și primește recunoașterea internațională pentru abordarea sa durabilă și inovatoare, iar designul interior și exterior al clădirii este realizat de o echipă de arhitecți și designeri cu renume internațional.

În final, Eva Build realizeaza un proiect excepțional, care va redefini standardele în domeniul construcțiilor și care se va remarca prin calitatea, inovația și sustenabilitatea sa. Suntem mândri să includem acest proiect în portofoliul nostru și suntem bucuroși să vă oferim informații suplimentare despre serviciile noastre de Construction Management.