Herăstrău Apartments

Parc by Herăstrău Apartments este un ambițios proiect imobiliar care își propune să aducă viitorilor rezidenți o oază de liniște și aer curat la numai 30 de minute de kilometrul 0 al capitalei.

Complexul este situat în partea de nord a Capitalei, respectiv în centrul localității Tunari, unanim recunoscută ca fiind zona cea mai atractivă pentru persoanele care își doresc o locuință fie pentru confortul personal fie pentru o investiție pe termen lung.

Ne învecinăm cu două parcuri , casa de cultură, grădinița, iar în raza de 50 m avem stadion, teren de fotbal, piața, spații comerciale, sală de sport, școală, primăria, poliția, stație de transport public și alte instituții de stat.

Este singurul teren privat din zonă, în rest, se învecinează cu terenuri și instituții publice, reprezentând un mare avantaj al proiectului, în special prin faptul că priveliștea nu va fi obturată de construcții viitoare. Ansamblul va fi format din apartamente de 2, 3, sau 4 camere ( de tip vile urbane, cu intrare separată și curte proprie ) acestea însumănd un total de 90 de imobile, construite în conformitate cu cele mai noi standarde în materie de spațiu locativ. Ansamblul va beneficia de lifturi, acces securizat în curtea interioară și de 99 locuri de parcare pentru locuitori, astfel că fiecare locuitor va putea să își parcheze mașina în siguranță, în imediata apropiere a casei.